Cautare

706 de rezultate pentru "nr contact" (5.44 secunde)
El s-a aflat in tara noastra nu demult, pentru o prima luare de contact. Intrebat ce parere are despre Romania, Erik De Vrijer a raspuns diplomatic, dar cu umor:
El s-a aflat in tara noastra nu demult, pentru o prima luare de contact. Intrebat ce parere are despre Romania, Erik De Vrijer a raspuns diplomatic, dar cu umor:
Suntem intr-un contact mai strans cu autoritatile olandeze", a precizat Marga, in cadrul reuniunii consilierilor din reteaua de reprezentare externa a Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA).
Potrivit acesteia, indata dupa stabilirea presedintilor si loctiitorilor sectiilor de votare, numele, prenumele, datele de contact ale acestora si sectiile la care au fost stabiliti vor fi comunicate de catre presedintele tribunalului, cu sprijinul prefectilor si al presedintilor birourilor electorale de circumscriptie judeteana (respectiv a Municipiului Bucuresti), catre presedintii birourilor electorale ale circumscriptiilor comunale, orasenesti, municipale sau de sector, in functie de aria teritoriala unde se regaseste sectia de votare.
La toate cele 17 primarii verificate, s-a constatat ca exista instituit serviciul si graficul de permanenta si se cunosteau de catre ofiterul de serviciu datele de contact ale I.S.U.
Sunt in contact cu conducerea de partid si cu cei care lucreaza la Guvern. A fost o imprejurare cu totul deosebita ca s-a format acest guvern al USL.
Presedintele interimar a sustinut ca nu a avut niciun fel de contact cu judecatorii Curtii Constitutionale si nici nu-i cunoaste personal pe membrii Curtii, cu exceptia lui Augustin Zegrean, cu care a fost coleg in Parlament.
Primul contact al mitocanului cu sacosa trebuie sa starneasca incantare, e foarte important. Pentru asta e indicat ca sacosa sa atarne cat mai greu.
Intrevederea a reprezentat primul contact intre sefii celor doua diplomatii dupa preluarea functiei de secretar de stat de catre John Kerry, la 1 februarie 2013.
Fiecare caine care intra in spatiul danez este obligat sa fie inzestrat cu un cip sau tatuaj, sa aiba un certificat domestic UE, un termen de valabilitate valid al vaccinarii, dar si o zgarda cu datele de contact ale proprietarului.
Tocmai astfel de politicieni, a caror singura calitate este poate doar oratoria, traiesc in mediul lor ingust care nu are contact de nici un fel cu viata simpla, viata reala a cetateanului roman, sunt rejectati de popor dar mentinuti de Sistem, sporind gradul de nemultumire al societatii civile.
Propunerile au putut fi transmise la adresa de email [email protected] pana joi, 5 noiembrie a.c., ora 24.00, cu specificarea datelor de contact".
De asemenea, PMP, daca va trebui sa aleaga este mai aproape de PNL, pentru ca exista acest element de contact al fostilor PDL-isti, care vor incerca sa atraga PMP, impreuna cu cei din UNPR, care venit pe zona de dreapta.
Am vizitat unitati militare din judetele Dolj, Galati, Dambovita, Constanta, Braila, Tulcea, Timis, Buzau, Vrancea, luand contact, direct, cu realitatile din teren.
Denuntul a fost prezentat in emisiunea Sinteza zilei din 20 mai 2018, la postul Antena 3, si o acuza pe Viorica Dancila ca a intrat in contact cu o putere straina, lasand sa se inteleaga ca Israelul, in ciuda tratatatelor si acordurilor bilaterale pe care le-a semnat de-a lungul timpului cu tara noastra, este considerata o putere ostila Romaniei.
"Parfumul" specific camerelor de spital, mirosul inconfundabil de medicamente sunt lucruri greu de uitat odata intrat in contact cu ele.
Se poate vorbi si de dermatita de contact din cauza puloverului sau de la substantele ramase in haine de la detergentii de spalare”, a precizat Luminita Cristureanu.
Introducerea noii monede se va face treptat, un prim contact putand fi prin intermediul bancomatelor bancilor comerciale alimentate de BNR.
9 din Legea nr. ... Astfel, potrivit Ordinului nr. ... Vanzatorii si cumparatorii nu mai intra in contact decat cu notarul, care autentifica actul tranzactiei.
In alta ordine de idei, Ministerul Afacerilor Externe ii sfatuieste pe cetatenii romani care se deplaseaza peste hotare sa isi anunte prezenta la reprezentanta diplomatica a Romanei, sa lase datele de contact, precum si detalii legate de sederea lor pe teritoriul statului respectiv.
google-analytics.com